Wednesday, January 14, 2009

me..him and ..........???


assalammualaikum..

1st of all aku x tengah kebosanan tahap cipan ni... series cipan pon x bosan macam ni..huhuu
so bile dh bosan saje la melawat kat blog2 kakak opis ni...tibe2 dapat la plak idea nk wat blog sndri..
ni untuk time bosan2 jew la..sesape yang ade bace or terbace ke thanx sgt2

korunk leh la support aku tuk post cite yg best2 lg ek..hehehe

now mood aku x bape ok...dont ask me WHY?????

coz jwapan die jwapan standrd..huhuhu patah hati lorr...

susah nak cite...sume org sure penah jd bende2 cm ni..
tpi bg aku ni la paling sakit yg aku pnh rase..b4 ni xd la sakit sgt...

pening gak la..sekarang ubat aku solat jew...

seriously aku sunyi sangt sekarang ni..aku tau family and kwn2 ade..tpi xleh jgk la..
ape aku merepek ni ek..,..ala name pon blog kn leh tulis pape jew..nk merapu ke merepek ke..
jnji happy sudeyy...

kat opis xd kje amek gambr sndri..isk suke ati laa....




saat manis aku ngan die...series beb x leh lupe...



ade pepatah mat salih....

Slide 1
LOVE IS NOT ABOUT FINDING THE RIGHT PERSON BUT CREATING A RIGHT RELATIONSHIP IT IS NOT ABOUT HOW MUCH LOVE YOU HAVE IN THE BEGINNING BUT HOW MUCH LOVE YOU BUILD TILL THE END

mmg power la ayat ni...menusuk kalbu...
k la korunk...aku ade koje nk wat ni...kalo aku rajin aku post lg citer2 best ek...
bg la comment yg membina tuk aku...k daaaaa....bak kate "budak" tu chill out..!!!

6 comments:

  1. sab0 kak

    sab0..

    usah gini..

    xbest la );

    ReplyDelete
  2. sabo ye cik dila..
    sy xtau camne awk rase..
    tp as fren..
    hope dila sabar.. (",)
    tp ayat omputih tu mmg bes..
    hihihi

    ReplyDelete
  3. "jangankan gunung fujiyama..puncak himalaya ku ikut kamu"...:)

    ReplyDelete
  4. alo sis..pekabor..hrp sht..
    sape la yg buat awk cm 2..
    klu sy tau..mmg nk hmpuk ginjal die..
    sy klu jumpe die..mmg sy siat2 kulit die..
    ermmm ape2 pun hrp sgt awk brpikirn positif n pndai hndel prkara2 cm ni..ade hikmah d sebalik ape yg brlaku..sbar ek..erm nnti sy komen lg k..nk g bncun simen jap..tadaaaa chill out.

    ReplyDelete
  5. dilla tau x..pepatah tue sebijik mira bg kat ariz dulu..baca je teringt kat dia..ermmm but past is past..life must be go on...ok dear...

    ReplyDelete